A ma leadott rendeléseket karácsony előtt még biztosan kiszállítjuk! Kérdés esetén írj a shop@egboltkep.hu-ra, vagy hívj minket a 06203268515 számon.Szállítási infók

Itt az Osteroo Family Partnerprogram!

Infók a Partnerprogramról

Az Osteroo Family programban az Égboltkép, vagy Babarajz korábbi vásárlói vehetnek részt. A program lényege, hogy a korábbi vásárlók kapnak egy, a fiókjukhoz kötött kuponkódot, mely ingyenes szállításra jogosítja az új vásárlókat. Ha valaki ezt a kódot használja, a megrendelések után a Partner – korábbi vásárló, azaz te – jutalékot kap, a vásárlások összegének egy részét pedig jótékony célra fordítjuk.

A jutalék vásárlásonként 1000 Forint. Ezen felül rendelésenként további 500 Forintot az Utcáról Lakásba! Egyesületnek adományozunk.

Szia, én Lukács Áron vagyok, az Osteroo egyik alapítója.
Írtam neked egy mintát amit Facebook, vagy Instagram poszthoz tudsz használni, nyugodtan szabd testre ahogy szeretnéd. Az alábbi linket fotókat is találsz a poszthoz, persze az a legjobb ha a saját korábbi Égboltképeddel posztolsz közös képet. 🙂

Az alábbi szöveget nyugodtan másold ki a saját Facebook vagy Instagram posztodhoz. Fontos, hogy a sárgával kihúzott kuponkód részt cseréld le a saját kódodra. Ezt az első emailben találod, amit küldtem.

Az Égboltkép a legszebb ajándék amit adni és kapni lehet, ráadásul ha most rám hivatkozol akkor ingyenes szállítást adnak ajándékba és még egy jó ügyet is támogathatsz ♥️ A kedvezményt úgy tudod érvényesíteni, ha beírod a következő kuponkódot a rendelés végén: [KUPONKÓD]https://egboltkep.hu/ajandek

Fotókat itt találsz, amit beilleszthetsz a posztba: https://drive.google.com/drive/folders/1KgyJb9o4qL3BzPwbnIWO-7QindO-rr0M?usp=sharing

Hogyan működik az Osteroo Family program?

A virtuális számládat automatikusan létrehoztuk az email címed alapján. Ha valaki rád hivatkozva akar vásárolni Égboltképet vagy Babarajzot, akkor elegendő beírnia az email címedet a pénztár oldalon a kupon mezőbe.

Minden olyan vásárlás ami rád hivatkozva érkezik, automatikusan 1000 Ft jóváírással jár a te számládra, 500 forinttal pedig egy kiemelten fontos munkát végző civil szervezetet támogatsz vele. Ez jelenleg az Utcáról Lakásba! Egyesület, akik hajléktalan embereknek segítenek szociális bérlakásprogramon keresztül lakhatáshoz jutni.

Mit kap aki rám hivatkozva vásárol?

A kuponkód 1290 Ft értékű ingyenes szállításra jogosít.

Hogyan működik a kifizetés?

A virtuális számládról minden héten kedden küldünk jelentést. A kifizetést erre a levélre válaszolva fogod tudni kérvényezni. Utalást indítani akkor tudunk, ha a számlád eléri a 300 HUF értéket. 3000 Ft alatt az Osteroo webshopjaiban (Égboltkép, Babarajz, Voiceprint) levásárolható kreditre tudod váltani az egyenleged.

Meddig tudom kiváltani az egyenlegem?

Az Osteroo Family progamot jelenleg tesztüzemben indítjuk el. Rád hivatkozva kedvezményesen vásárolni 2020 január 31-ig lehet. Az egyenleged az utolsó rád hivatkozott vásárlás napjától számított 365 napig él, legkésőbb 2021 december 31-ig.

Egyéb fontos információk

A Partnerprogram mindenkori szabályzatát itt találod.