Telefonos ügyfélszolgálat: +36203268515 | Ha tetszik az Égbolkép, nézd meg a többi termékünket is: a a Babarajzot,vagy a Voiceprintet!

A december 22. éjfél előtt leadott rendeléseket a következő munkanapon személyesen át tudod venni Budapesten a Margit-híd budai hídfőjénél lévő irodákban.

Ha megrendelés után szeretnél módosítani bármit, kérlek a lehető leghamarabb lépj velünk kapcsolatban a “Kapcsolat” menüpont alatt, vagy Facebook chaten.

A rendelésed leadásától számított maxium 4 munkanapon belül a címen lesz a termék.

Ha megrendelés után szeretnél módosítani bármit, kérlek a lehető leghamarabb lépj velünk kapcsolatban a “Kapcsolat” menüpont alatt, vagy Facebook chaten.

Igen, a nyomatokat feltekerjük, majd kemény kartonhengerbe csomagoljuk. Ez biztosítja, hogy az Égboltképed sértetlenül érkezzen meg. Amennyiben mégis sértült terméket kapnál, kérlek írj nekünk és mielőbb cseréljük a terméket.

Az Égboltképünk tökéletesen pontos. A szoftver amit használunk a kép generálására a Hipparcos Katalógusból és az Európai Űrügynökség hivatalos adatbázisából dolgozik.

Ha szeretnél képkeretet is, akkor azt a Kosár oldalon fogod tudni hozzáadni a rendelésedhez. Jelenleg nem vállalunk keretezést, az Égboltkép és a keret külön csomagban érkezik, de ne aggódj. Pofon egyszerű a helyélre illeszteni a nyomatot. 🙂 Jelenleg az alábbi keretek vannak készleten. Fontos, hogy keretet csak a 30×40 ill. az 50×70 méretű nyomatokhoz tudunk küldeni.

A magas minőség és hosszú élettartam a vásárlói ígéretünk részét képzi. Pontosan ugyanazt a nyomdai technológiát használjuk, melyet pl. képzőművészeti alkotások reprodukciójakor, vagy a legmagasabb minőségű poszterek nyomtatásakor alkalmaznak. Minden nyomat minőségellenőrzésen esik át, ez garantálja, hogy a te ajándékod egyedi és megismételhetetlen mestermű legyen.

Tudnivalók a nyomatokkal kapcsolatban:
200gr/cm2 vastagságú prémium nyomdai papír
Fakulásvédelemmel ellátott festék
Nyomás/ütésvédett diszkrét csomagolás

Az összes Magyarországon elfogadott bankkártyával tudsz fizetni, ezen kívül átutalással, utánvéttel készpénzben a futárnál, illetve PayPallal.

Load More