Telefonos ügyfélszolgálat: +36203268515 | Ha tetszik az Égbolkép, nézd meg a többi termékünket is: a a Babarajzot,vagy a Voiceprintet!

Égboltkép – Prémium Poszter

3 990 Ft13 490 Ft

A csillagos égbolt képe az általad megadott helyszínen és pillanatban. Személyre szabhatod idézetek hozzáadásával, és a megjelenés részletes beállításával, szinte korlátok nélkül választhatsz összeállításokat. A térképedet két elrendezésben és négy színkombinációban készítheted el. Az elkészült képet különböző méretben megrendelheted kinyomtatva vagy bekeretezve. Nem csak tökéletes ajándék, de gyönyörű dekoráció is egyben.

Törlés
Cikkszám: CTK-001 Kategória: Címkék: ,

Leírás

A csillagos égbolt képe az általad megadott helyszínen és pillanatban. Személyre szabhatod idézetek hozzáadásával, és a megjelenés részletes beállításával, szinte korlátok nélkül választhatsz összeállításokat. A térképedet két elrendezésben és három színkombinációban készítheted el. Az elkészült képet különböző méretben megrendelheted kinyomtatva vagy bekeretezve. Nem csak tökéletes ajándék, de gyönyörű dekoráció is egyben.

Ezzel az ajándékkal igazzá válik a mondás: még a csillagokat is lehozza neki az égről. Ha romantikus léleknek keresel ajándékot, most megtaláltad a befutót. A csillagtérkép egy általad kiválasztott nap csillagállásait ábrázolja, amin a pontos időt és helyszínt is be tudod állítani. Igazi emlékőrző ajándék, ami nemcsak egyedi és különleges meglepetés, de egy stílusos dekoráció is!

További információk

Tömeg 0.5 kg
Méretek 40 × 15 × 15 cm
Méret

30 x 40 cm, 50 x 70 cm, A2 (42×59,4 cm), A3 (29,7×42 cm), A4 (21 x 29,7 cm), Elektronikus